VÄRDERINGAR
Hemperfekts är proffs på städhjälp. Våra kunder är - och kommer alltid att vara - hjärtat i vår verksamhet. Här nedan kan du läsa om våra värderingar, hur vi tänker vid leveransen av våra tjänster och i mötet med våra kunder.
Alltid låga priser Vi lever låga priser och arbetar kontinuerligt med att hålla kostnader nere. Vi har heller inga dolda avgifter eller långa uppsägningstider och ger alltid raka besked till våra kunder.
Service och engagemang Våra kunder ska alltid kunna förvänta sig en hög service och ett personligt engagemang i sin kontakt med oss.
Alltid säkra kvaliteten  Vår målsättning är att alltid leverera städning av hög kvalitet, styrd av servicekänsla och professionalism. En bra arbetsmiljö för våra anställda ser vi som en viktig förutsättning för detta.
Lyhördhet  Att förstå våra kunders önskemål och behov är avgörande i vårt arbete. Det gör att vi kan leverera både kostnadseffektiva och smarta lösningar med hög kvalitet och en personlig anpassning.
Respekt Våra städuppdrag utförs alltid med en grundläggande respekt för våra kunder, våra kunders hem och våra medarbetare. Vi tror på den gyllene regeln ”behandla andra såsom du själv vill bli behandlad”.
  • Hemperfekt Android
  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon